Agenda Club Jaco - Donderdag

Ma. Wo. Do. Vr. Studio Opname @ Jaco - agenda

Studio Opname voor tieners en jongeren

Wil je graag zelf geschreven rap en zang teksten & songs professioneel laten opnemen? Dat is mogelijk in onze geluidsstudio.
> meer

Ma. t/m Vr. Gerichte Dans Inloop @ Jav'Art - Jongeren

Gerichte Dans Inloop - Jongeren

Houd jij van dansen en wil jij graag repeteren of dans routines bedenken. Wij hebben de juiste ruimte om vrijblijvend te komen dansen als de ruimte beschikbaar is. Kom langs voor meer info!
> meer

Ma. t/m Vr. Studio Tijd @ Jav'Art - Jongeren

Studio Tijd - Jongeren

Maak jij muziek en wil jij jouw eigen tracks opnemen. In Jav'Art hebben wij 3 geluidstudio's waarin dit kan. Kom een keer langs om jou vaste tijd te maken.
> meer

Do. Modern Jazz Dansworkshops @ Jaco - Club Junior

Modern Jazz Dansworkshops

Deze dansworkshops zijn iets speciaals. Het is een unieke combinatie van Urban Dance en Contemporary Jazz Fusion.Voor deze lessen hoef je alleen jezelf, plezier in en passie voor dans mee te nemen!
> meer

Do. Modern Jazz Dansworkshops @ Jaco - Club Junior

Modern Jazz dansworkshops

Deze dansworkshops zijn iets speciaals. Het is een unieke combinatie van Modern Jazz met invloeden van andere dansstijlen, zoals; Hip-Hop, Afrikaans, Latin, Jazz, Ballet, etc. Voor deze lessen hoef je alleen jezelf, plezier in en passie voor dans mee te nemen!
> meer

Do. Jongereninloop @ Parkhuis - Jongeren

Speciaal voor jongeren uiit de WGM

Iedere donderdagavond in Parkhuis van 19.00 tot 22.00 is er een Jongeren Inloop. We bepalen met elkaar wat we gaan doen. Bij mooi weer gaan we naar Veldje 14. Ook kun je terecht voor eventuele hulp en advies vragen.
> meer

Kies een dag

Ma / Di / Wo / Do / Vr / Za / Zo