nieuws 

nieuws

Vrij. Cultureel Koken @ Brinkhuis - agenda

Grenzeloos koken

Je leert tijdens deze activiteit om allerlei gerechten uit de wereldkeuken te maken. Van boodschappen doen tot recepten volgen en samen eten.En je leert dat gezond ook lekker kan zijn.Contactpersoon Maindrian van Bergetel.: 06-17591495
> meer

LASTIG@Paradiso vr. 23-11 - Nieuws

Talent Event Dynamo

Vrijdag 23 november is LASTIG! back in Paradiso met de lekkerste tracks van het moment.Hiphop, RNB, Dancehall, Urban en Afro tunes - met deze line-up wordt het lastig om stil te staan....FREE TICKETS via JACO & JavArtFriday 23 November in ParadisoZaal open 23:00 tot 04:00
> meer

Halloween op IJtopia - Nieuws

Durf jij te komen naar IJtopia spookhuis?

IJtopia spookhuis Edition 2018...enger dan ooit...
> meer

Boek Met Hart en Hoofd - Nieuws

Nu te bestellen !

Met Hart & Hoofd. Graciano's zijn boek over zijn avontuurlijke reis door het Jeugd en Jongerenwerk is vanaf nu te bestellen! Hoe? Zie hieronder.
> meer

Boek Release Jongerenwerk Dynamo - Nieuws

Graciano Loswijk presenteert boek Hart en Hoofd

Op vrijdag 28 sept. presenteert Dynamo’s jongerenwerker Graciano Loswijk zijn boek Hart en hoofd waarin hij zijn avontuurlijke reis en persoonlijke verhaal vertelt tijdens een talkshow met optredens vanaf 18.00 in de Q Factory. Ben er bij! Meer info hieronder.
> meer

Sport en Participatie Event " Transvaal - Nieuws

Zondag 8 juli op Jouberplein vanaf 11.00 uur!

Na maanden lang voorbereiden is het aanstaande zondag zover: Sport en participatie 2018!!Jongeren uit Amsterdam-Oost hebben het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om een dag vol sport, spel, ontmoeting en entertainment te organiseren voor zowel jong als oud!
> meer

#DROPDIESTELLING MEIDEN ! - agenda

Jongerendebat

Sociaal Cement organiseert samen met Dynamo jongerenwerk op donderdag 28 juni 2018 om 16:30 uur weer een jongerendebat, maar dit keer als Girls Edition!
> meer

Nieuws

Je bent jong en je zorgt

Zorg jij voor iemand? Voor jouw moeder, vader, broer of zus? Ben je tussen de 10 en 26 jaar en woon je in Amsterdam Oost? Kom dan naar Dynamo.
> meer

Club Junior Masterchef 2018 @ Maakland - Nieuws

Vrijdag 11 mei vanaf 16.00 bij Maakland

De messen zijn geslepen, de pannen staan klaar en de recepten zijn grondig geïnspecteerd! Wie worden de nieuwe winnaars van Club Junior Masterchef 2018? Kom op vrijdag 11 mei zelf de finale kijken op Jeugdland / Maakland tussen 16:00 en 19:00 uur. Het is Gratiz en natuurlijk zijn er veel lekkere en gezonde hapjes! Meer info hieronder..
> meer

Meiden Beauty en Fashion Event @ Club Junior - Nieuws

Zaterdag 12 mei Moeder-Dochter Date

Zaterdag 12 mei is er een groot meiden Beauty en Fashion Event met allerlei workshops. En het leuke is dat ook moeders zijn uitgenodigd om mee te komen. Vanaf 16.30 tot 21.00 uur, locatie 3e Oosterparkstr. 159. Kom je ook? Meer info hieronder over tickets en programma info.
> meer

Dappercup 2018 @ Dapperplein - Nieuws

Zondag 6 mei vanaf 10.30 uur gaan we los!

Iedereen welkom bij onze Dappercup 2018 op zondag 6 mei a.s. Meedoen? Inschrijven kan nog steeds! Een team moet bestaan uit 8 personen. Zie bericht hieronder met meer info.
> meer

Nieuws

Promovideo JACO

Check hier de nieuwe promovideo van onze locatie JACO
> meer

Hulp en Advies bij geldzaken @ JavArt - Nieuws

Iedere dinsdag Jongeren Financieel Cafe

Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in Oost, heb je vragen over geld of wil je hulp bij jouw administratie? Kom naar het Jongeren financieel café in jongerencentrum JavArt in de Indische Buurt. Hoe werkt het? Loop gewoon binnen zonder afspraak. Dynamo medewerkers geven je informatie over geldzaken of bieden hulp bij zaken die jij wilt regelen.
> meer

Info boekje Dynamo Jongerenwerk - Nieuws

Wij zijn er voor jou!

Wees welkom bij Dynamo jongerenwerk We doen er alles aan om Amsterdam Oost nog leuker te maken dan het al is met workshops, events en zelfs een eigen informatiepunt voor jongeren! Dit en nog veel meer is te lezen in ons nieuw programma boekje. Je vind ze op onze locaties, digitaal en zijn ook te bestellen, zie info hieronder.
> meer

Drop die stelling, - Nieuws

elke stem telt!

Weet jij wel hoeveel invloed jouw stem heeft!?Letterlijk je eigen stem laten horen? Kom dan op 14 maart naar #Dropdiestelling in club Jaco!
> meer

UITGELICHT!

Wil je de reguliere activiteiten zien? Klik dan op 1 van de agenda's hier onder!