nieuws 

nieuws

Nieuw! Vlogworkshops @ Club Junior - Nieuws

Vertel jouw verhaal

Word jij nu de nieuwe Vlogmaster uit je eigen buurt?Zie jij vaak filmpjes op YouTube en wil je ook zelf een vlog maken? Meld je nu aan en doe mee!Er zijn Vlogworkshops bij Club Junior o.a. in Transvaal, Dapper en Oosterparkbuurt en de Watergraafsmeer en JavArt in de Indische Buurt. Meer info bij onze medewerkers op locatie.
> meer

Fijne Kerstvakantie Allemaal ! - Nieuws

Vakantie activiteiten en vakantiesluiting

Tijdens de Kerstvakantie kun je bij Club Junior aan leuke activiteiten mee doen, bv in Transvaal, Dapper en Indische buurt maar ook op Ijburg! Vraag naar het programma bij onze tienerwerkers of hun FB pagina. We zijn ook zelf met vakantie dus zijn een paar dagen gesloten. Meer info hieronder.
> meer

Youngsterdam @ Buurtfilmfestival za. 9 dec. - Nieuws

Jongerenproducties geselecteerd voor Fimfestival!

Onze Youngsterdam Video reportages Club Junior Masterchef en de Dappercup zijn te zien op het 3e Amsterdams Buurtfilmfestival zaterdag 9 december 2017 in de Centrale OBA, Oosterdokskade 143.
> meer

LASTIG! Event @ Paradiso - Nieuws

Vrijdag 8 decemember vanaf 23.00 uur

LASTIG! Wij organiseren op vrijdag 8 december in Paradiso een Event met onze beste DJ's! Gastenlijst loopt via Jaco.
> meer

11 oktober Coming-Out Day - Nieuws

Coming Out Day, is dat nog nodig?

11 oktober is Coming-Out Day. Coming-out betekent dat je aan de mensen om je heen vertelt dat je homo, lesbisch of bi bent. Maar aan wie vertel je het? Moet je het altijd vertellen? En wat is het beste moment? En wat als je het niet kunt vertellen. Meer weten? Lees hieronder verder.
> meer

Ambulant Jongerenwerk komt naar je toe! - Nieuws

Wij staan altijd klaar voor je hulpvraag!

Ik weet niet bij wie ik moet zijn - het is hier niet veilig – niemand doet wat voor mij, ik zoek werk etc… Hieronder vind je de contact gegevens van onze ambulante werkers. Zij helpen jou verder, je bent welkom!
> meer

GOOD4U Powertime @ Oud Oost, WGM en Ijburg - Nieuws

Zoveel meer dan alleen huiswerkondersteuning

GOOD4U IS HUISWERKONDERSTEUNING, CITOTRAINING, WERKEN AAN ZELFVERTROUWEN & LEREN DEBATTEREN PERSOONLIJKE GROEI & ONTWIKKELING, POSITIEF ZELFBEELD, COACHING & BEGELEIDING OP MAAT, JE EIGEN ‘LEERMATTIE’ SCHRIJF JE NU IN!
> meer

Nieuws

Vooraankondiging verhuizing Club Info

Vanuit Club Info willen we graag mededelen dat wij officieel gaan verhuizen naar jongerencentrum JACO op de Rhijnspoorplein 1A (Wibauthof).Met veel plezier hebben we jongeren in PostOost kunnen helpen bij hun hulpvragen. Uiteraard blijven we hen zoveel mogelijk ondersteunen en begeleiden bij al hun vragen.
> meer

Ready voor een nieuwe leefstijl? - Nieuws

Voel je fit met Expeditie Jij!

Wil jij meer weten over een gezonde leefstijl? Doe dan mee aan Expeditie Jij en kom in beweging! We startten binnenkort weer met een nieuwe groep in Oost. 1 x per week sporten met een personal trainer, voedingsadvies van een professional en voel je sterker door coaching. Meer info en hoe je je kunt aanmeldden zie hieronder.
> meer

BELANGRIJKE Informatie Club Cards - Nieuws

Per 1 september nieuw ClubCard systeeem

Vanaf 1 september gaat een nieuw Clubcard systeem in. In het kort - Membercard blijft gratis en is voortaan geldig voor bijna alle activiteiten en programma's - Goldcard wordt kortingskaart en is gratis met Stadspas - Nieuw is de Betaalkaart voor specifieke activiteiten - Meer weten? Check hieronder de info!
> meer

Ons verhaal @ Alle Kleuren Oost 2 aug. Javaplein - Nieuws

Jongeren presenteren verhalenbundel, schrijf mee!

Wij presenteren tijdens Alle Kleuren Oost een verhalenbundel met persoonlijke verhalen van jongeren voor iedereen. Er is die dag ook ruimte voor jouw verhaal tijdens onze creatieve schrijfclub! Je vind ons bij ons busje 'Bakkie in de Buurt'. Een aantal jongeren die de verhalen schreven zijn hier ook aanwezig. Je bent van harte welkom vanaf 15.00 uur, Javaplein! Hieronder lees je een van de verhalen uit de bundel.
> meer

Zomervakantie sluiting van onze locaties - Nieuws

Kijk in onze agenda voor ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA

Onze normale programmering stopt in de zomervakantie. Hieronder vind je een overzicht welke locaties wanneer gesloten zijn. In plaats daarvan is er wel een speciaal vakantie programma. Kijk snel onze zomervakantieagenda voor ons Club Junior vakantie programma!!
> meer

Don's Olympische Droom - Nieuws

De Olympische Spelen MuayThai boksen

Don Sno is een jongen van 15 jaar uit Amsterdam Oost die meedoet aan onze activiteiten. Don’s droom is om uiteindelijk mee te kunnen doen aan de Olympische Spelen MuayThai boksen. Dat gaat stap voor stap. De volgende stap is het IFMA Youth Championships in Thailand.Bekijk de promo van Don op ons Youngsterdam YouTube kanaal via deze site. Meer info over Don's droom en hoe je hem kunt ondersteunen vind je hieronder.
> meer

Sport Event @ Transvaal JCC. za. 15 juli - Nieuws

Georganiseerd door jongeren uit Oost!

Save the date! 15 juli is het dan eindelijk zover. Na lang voorbereiden en vergaderen worden nu de laatste puntjes op de i gezet. Sport, side-events, food, kraampjes. ALLES! Vanaf 12.00 uur op JCC Joubertplein Transvaal. Dus zorg dat je het niet mist!
> meer

Kracht van Professioneel Jongerenwerk - Nieuws

Onderzoek onder 2000 jongeren i.s.m. Youthspot

Dynamo Jongerenwerk werkt samen met lectoraat Youth Spot om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het grootstedelijke jongerenwerk. Naast onze huidige deelname aan onderzoeken Sterk Meidenwerk en Peer to Peer starten we met het onderzoek de Kracht van Jongeren(werk)'. Een effectonderzoek onder 2000 jongeren naar de bijdrage van jongerenwerk op hun ontwikkeling. Dit doen we samen met 10 andere professionele JW organisaties en Youthspot. Meer info hieronder...
> meer

UITGELICHT!

Wil je de reguliere activiteiten zien? Klik dan op 1 van de agenda's hier onder!