nieuws 

nieuws

2017 Here We Come !! - Nieuws

Hier staan wij voor in 2017 !

Jeugd en Jongerenwerk Dynamo wenst je een kleurrijk en passievol 2017! Wij staan ook dit jaar weer 100% voor je klaar. Wil je weten hoe dan? Lees dan hieronder verder wat onze kernwaarden zijn in 2017...
> meer

Expeditie Jij - Jij kiest een gezondere leefstijl! - Nieuws

Nu in Oost, Zuid, West, Zuid-Oost en Noord

Expeditie Jij is een project van Dynamo Jongerenwerk voor jongeren van 12-18 jaar die op het VO zitten. Voor wie samen op een motiverende manier minder overgewicht willt en een gezonder leven. Vanwege het succes gaan we ook in andere Stadsdelen van start. Natuurlijk ook in OOST! Expeditie Jij duurt 13 weken. Meer info bij Simone O’Niel telefoon: 06 17 59 15 19 en hieronder.
> meer

Openingstijden Kerstvakantie - Nieuws

Ook wij zijn met vakantie!

De meeste locaties zijn tijdens de kerstvakantie gesloten. Alleen Ijtopia op Ijburg en Club Junior Dapper zijn open tijdens de vakantie. Daarnaast zijn er nog enkele extra vakantie activiteiten. Vraag dit na bij de tiener- en jongerenwerkers.
> meer

Club Junior samen met Maxima! - Nieuws

Trots op Team Dappr!

Saami en Tiziano waren de gastheren voor Koningin Máxima bij het kerstgala van de BZT Show. Samen met Club Junior Team Daprr deden ze mee met hun rap Jump In! en werden gevraagd om Maxima te begeleiden. Wil je ze zien? Het kerstgala met Máxima wordt op zondag 18 december om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.
> meer

Wie Bepaalt Jouw Leven? @ JavArt - Nieuws

Jongeren in JavArt maakten samen track&clip

Wie bepaalt? Deze vraag stelden jongeren in Jav'Art zichzelf, gingen met elkaar in dialoog, schreven een tekst, produceerden een beat, maakten er in de JavArt studio een track en videoclip van. Het resultaat van deze gezamenlijke productie zie je op ons Youngsterdam YouTube kanaal en via de link hieronder. CHECK!
> meer

Club Junior Busje @ Oostelijk Haven Gebied - Nieuws

Wij komen naar je toe !

Heb jij ons busje al zien rijden???Er is een nieuw busje speciaal voor tieners uit het Oostelijke Havengebied! Hoe leuk is dat! Je ouders zijn natuurlijk ook welkom voor een lekker bakkie warme koffie of thee want ook dat kan in ons busje!Tot snel! Kijk hieronder voor onze activiteiten en waar het Busje komt.Groeten van Hicham en Maxenzo.
> meer

Jongeren debat Speak Up! @ do. 8 dec. Stadsdeel - Nieuws

Wie bepaalt hoe jij moet leven? Wees jezelf!

Wie bepaalt eigenlijk hoe jij zou moeten leven? Maak je je eigen keuzes? Laat je anderen bepalen hoe je leven eruit zou moeten ziet? Voel je je er niet bij horen? Sluit jij zelf wel eens anderen buiten? Best pittige vragen. In dit debat vertellen jongeren hun persoonlijke verhaal hoe zij hun weg hierin hebben gevonden. Jij kunt daarbij zijn om mee te praten. Wees welkom do. 8 dec. vanaf 18.00 uur in Grand Cafe Genieten, Stadsdeelkantoor A'dam Oost, Oranje Vrijstaatplein 2 Oostpoort. Laat ook jouw stem horen, geef jouw mening, Speak Up!
> meer

Dapper Clip @ A'dam Buurtfilmfestival vr. 25 nov. - Nieuws

Presentatie Team Dap-r Jump In Official Video Clip

Vrijdag 25 nov. vind de feestelijke video première plaats van de videoclip Jump In tijdens het Amsterdams Buurtfilmfestival. JIJ KUNT DAARBIJ ZIJN! Start 19.00 uur, adres Plantage Middenlaan 27 (vlakbij Artis).
> meer

Zo. 20 nov. @ Johan Cruijff Court Transvaal - Nieuws

Club Junior Cruijf Cup op Joubertplein

Tieners en jongeren organiseerden in kader van Johan Cruijff Community Project zelf een groot sportevenement, de Cruijff Cup! Dit en een aantal leuke side events presenteren zij op zo. 20 nov vanaf 12.00 uur op Cruijff Court Joubertplein in de Transvaal. Lees meer over het programma hieronder...
> meer

Feestelijke onthulling 'Regenboogbank' @ Ijburg - Nieuws

Woensdag 16 nov. Joris Ivensplein Ijburg

We nodigen iedereen van harte uit voor de feestelijke onthulling van de ''regenboogbank'' op woensdag 16 november, de internationale Dag van de Tolerantie. Er is van alles te doen! Meer info hieronder...
> meer

Halloween Moviedag @ Jav'Art - Nieuws

Halloween Moviedag!!

Dinsdag 18 oktober hebben wij in Jav'Art een Halloween Moviedag van 14.00 tot 17.00 uur! Dit mag je niet missen!!
> meer

Herfstvakantie @ Club Junior - Nieuws

Lees hier het vakantieprogramma!

Club Junior heeft deze week een leuk vakantieprogramma voor alle tieners uit Oost met op vrijdag de tienerdisco in JavArt. Ga naar een van onze locaties om mee te doen. Zie hieronder wat waar te doen is. Veel Plezier!
> meer

Nieuws

ZWART - WIT TIENERDISCO!!!

VRIJDAG 21 OKTOBER 2016 IS HET WEER ZO VER!! INMIDDELS DE 4E EDITIE VAN ONZE JAARLIJKSE TIENERDISCO!!!
> meer

POWERTIME is goed voor jou! - Nieuws

Good4U huiswerkondersteuning POWERTIME!

Good4U POWERTIME is zoveel meer dan alleen huiswerkondersteuning, een betere voorbereiding op VO kun je je niet wensen. We startten POWERTIME in Dapper, Oosterpark en Transvaalbuurt een schooljaar lang. Meedoen? Wees er snel bij!
> meer

#BlijfPositief FunX Moneysixpack - Nieuws

Soap met 6 korte filmpjes over jongeren en geld

#BlijfPositief campagne op FunX met de komende maanden wekelijks aandacht voor de financiële situatie van jongeren. Voor je weet kun je in financiële problemen raken, maar hoe kom je daar weer uit? Krijgen Adel, Nina, Terence, Sabrina en Michelle weer zicht op een toekomst zonder schulden? Kijk Moneysixpack op ons YouTube kanaal op deze site. Voor meer informatie over de campagne: www.funx.nl/blijfpositief
> meer

UITGELICHT!

Wil je de reguliere activiteiten zien? Klik dan op 1 van de agenda's hier onder!